11:00

Fårbo FF

Referat: Hjältevads Mariannelunds IS - Fårbo FF

En härlig septemberförmiddag med sol och värme. Möte mot serieledarna väntade efter en inspirerande vecka.
Fårbo börjar offensivt med genomstickare och sätter press direkt men våra backar/målvakt löser detta galant och vi lyckas också skapa några chanser och sätter press. Efter 20 minuter lyckas dock Fårbo göra 0-1 men vi fortsätter kämpa på och sätter också press. Första halvlek slutar 0-1 men grabbarna är taggade och peppar igång varandra i pausen.
Vi kommer igång direkt i andra halvlek och sätter press. Efter ca fem minuter ser Benjamin att deras målvakt står en bit ut och tar chansen och lyfter en fin boll från nästan halva plan över målisen och in i mål, 1-1. Drygt fem minuter senare får vi en hörna som Ludde lägger in fint (som vanligt) och Benjamin klackar in 2-1. Fårbo blir lite omtumlade och vi fortsätter vårt fina spel från målvakt via backar och hela vägen fram, vi skapar chanser och sätter press. Efter ca 20 minuter får Melker ett fint inspel av Gustav och tar sats och lägger in en fin boll i målvaktens högra kryss, 3-1. En härlig känsla. Fårbo skärper dock till sig och efter några minuter lyckas de trassla in 3-2 och även 3-3 när det är drygt fem minuter kvar.
Båda lagen kämpar och pressar över hela planen, våra grabbar gör en riktig kämpainsats och det är täta dueller och slutligen när det återstår ca en minut blir det riktigt trassligt framför Hugo i målet, en Fårbospelare faller och det döms straff. Straffen är utom räckhåll och det blir 3-4, vi hinner inte få till nåt mer läge så det blir slutresultatet.
Ett stort tack killar för dagens fantastiska match. Synd att det inte räckte riktigt ända fram. Fortsätt spela som ni gjorde idag i de två kommande matcherna!!